Műanyag nyilászárók és kiegészítők

Kattintson bármelyik termékre a továbblépéshez.

Prestige 76 AD (Kömmerling 76 AD)

Ideális választás lehet mind azoknak , akik megbízható minőségű, kedvező ár-érték arányú technológiát keresnek, legyen szó új építésű házakról, akár lakásfelújításról. A háromrétegű ( feláras ) üvegezés esetén a profil alkalmas 44 mm-es hőszigetelt üveg befogadására, amely kiváló tényezőt eredményez ( Ug 0,6 W=m2K ). Erős műszaki megoldásai mellett a megjelenését letisztult , elegánsan szögletes formavilág jellemzi, ami jó választás lehet a jelen trendjének megfelelően.

Prestige 76 MD (Kömmerling 76 MD)

A piac legjobb ár-érték arányú terméke. Középtömítésének és részletesen megtervezett kamra geometriájának köszönhetően, a 80 mm- feletti beépítési mélységű nyílászárókra jellemző hőátbocsátási tényezőkkel bír. Kiváló választás családi házak, vagy alacsony költséggel fenntartható épületek nyílászáróinak.

Prestige 88 MD (Kömmerling 88 MD)

A műanyag ablakok legújabb generációja. Passzív és alacsony energia igényű házak nyílászárója. A KÖMMERLING 88MD egy új profilgeneráció 88 mm beépítési mélységgel. Az álmok valóra válásában teljes szabadságot garantál. Kifinomult hő- és hangszigetelő technológia, arányos, keskeny és elegáns formák. Az ablak mindazt magában hordozza, amit Ön a nyílászárójától elvárhat. A formatervezett és kiváló paraméterekkel rendelkező nyílászáró megbízhatóságával, kitartásával és stabilitásával egy életen keresztül óvja Önt és családját. Üvegezése alapesetben is 48 mm vastag meleg peremes hőszigetelt üveg ( Ug=0,5 W/m2K ) . Az aluburkolatos megoldása egyedi, impozáns és modern megjelenést biztosít.

Kézi működtetésű toló

Mindegyik profilrendszerben elérhető, ablaktokból és kizárólag széles, erősített szárnyprofilból készül. Ideális választás lehet kisebb erkélyek, teraszok esetén. A kézi működtetésű vasalat révén a legkedvezőbb árú toló megoldás. Emellett a szokványos bukó-nyíló ablakokhoz hasonlóan kezelhető.

Komfortműködtetésű toló-bukó

Szintén mindegyik profilrendszerben elérhető. Ideális választás azoknak, akik a legújabb fejlesztésű, legkorszerűbb technológiát keresik. A párhuzamosan toló változatok innovatív nyitó- és zárómechanizmusa egyenletessé és csendessé teszi a működést. Speciális csillapító elemek biztosítják a szárny tokba történő optimális be-, ill. kifutását. Különösen kényelmessé teszi a kezelést a Roto Patio Alversa | PS Air Com párhuzamosan toló kivitele: a kilincs 180°-os elfordításakor a szárny automatikusan bukó állásba kerül, így nem szükséges a kézi buktatás. Ennek köszönhetően a nagy és nehéz, akár 200 kg-os teraszajtók is fáradság nélkül kezelhetők.

Emelőtoló PremiDoor 88

Az emelőtoló rendszer világos teret és új lakóélményt kölcsönöz, mindamellett, hogy rendkívül könnyű a kezelése. A hatalmas szárnyak is mindössze egy kézmozdulattal nyithatóak. Ezzel a nagyvonalú térkoncepciók ideális és helytakarékos megoldása lehet: megnyitja a lakóteret anélkül, hogy termetes ajtók állnának az útban. Ezen túl az extrém alacsony, akadálymentes küszöb a szintkülönbséget minimalizálja, így a botlás veszélye elkerülhető. A méretekhez képest karcsú szerkezet nagy üvegfelületeket és ez által a lehető legnagyobb fénybeáramlást biztosítja.

Bejárati ajtó - Prestige 76 AD (Kömmerling 76 AD)

Ideális választás lehet mind azoknak , akik megbízható minőségű, kedvező ár-érték arányú technológiát keresnek, legyen szó új építésű házakról, akár lakásfelújításról. A háromrétegű ( feláras ) üvegezés esetén a profil alkalmas 44 mm-es hőszigetelt üveg befogadására, amely kiváló tényezőt eredményez ( Ug 0,6 W=m2K ). Erős műszaki megoldásai mellett a megjelenését letisztult , elegánsan szögletes formavilág jellemzi, ami jó választás lehet a jelen trendjének megfelelően.

Bejárati ajtó - Prestige 88 MD (Kömmerling 88 MD)

A műanyag nyílászárók legújabb generációja. Passzív és alacsony energia igényű házak nyílászárója. A KÖMMERLING 88MD egy új profilgeneráció 88 mm beépítési mélységgel. Az álmok valóra válásában teljes szabadságot garantál. Kifinomult hő- és hangszigetelő technológia, arányos, keskeny és elegáns formák. Az nyílászáró mindazt magában hordozza, amit Ön a nyílászárójától elvárhat. A formatervezett és kiváló paraméterekkel rendelkező nyílászáró megbízhatóságával, kitartásával és stabilitásával egy életen keresztül óvja Önt és családját. Üvegezése alapesetben is 48 mm vastag meleg peremes hőszigetelt üveg ( Ug=0,5 W/m2K ) . Az aluburkolatos megoldása egyedi, impozáns és modern megjelenést biztosít.

Rejtett vasalat

A szép otthon kialakításakor sokan egyre nagyobb figyelmet fordítanak az ablak desingra. A műanyag ablakokhoz alkalmazható Roto NT Designo rejtett pántoldalunk ezt az elvárást maradéktalanul teljesíti: nincsenek kívülről látható pántok, nincsenek takarók – semmi sem töri meg az ablak vonalvezetését mivel a vasalatból semmi sem látható!

Roto Designo az esztétikus rejtett vasalat ablakokhoz és -teraszajtókhoz, mely észrevétlenül teszi a dolgát.

Alumínium burkolat

Aluburkolat előnyei: Exkluzív megjelenést biztosít a nyílászárónak, a külső alumínium burkolat által bármilyen RAL színben elérhető, ezért ebben az esetben az egyedi színeket kedvelő ügyfeleink elengedhetik a fantáziájukat. Az aluburkolatos nyílászárók hatalmas előnye, hogy az aluburkolat és a PVC profil között keletkező légrés megakadályozza a PVC profil túlzott felmelegedését, ami a napsütésnek a következménye. Aluburkolatos nyílászáróinkat a prémium szegmenset képviselő Prestige 88-as rendszerhez kínáljuk, legyen szó ablakról, ajtóról, vagy akár emelőtoló rendszerről.

A tartósság és az esztétikai látvány növelése érdekében a műanyag profil külső alumínium burkolattal is rendelhető. Az alumínium burkolatok jelentős mértékben védenek a túlzott felmelegedés és alakváltozásokkal szemben. Az alumínium burkolatok Prestige 88 és az emelőtoló rendszereknél egyaránt elérhetők.

Nyitásérzékelő

Biztonságban szeretné tudni családját és értékét? Ne aggódjon! A LAKI Home Stúdió üzemi körülmények mellett integrált nyitásérzékelővel is tudja szállítani nyílászáróit. 

A szerkezetekbe integrált nyitásérzékelő előnyei:

• a helyszínen csak a riasztórendszerhez történő bekötést kell végrehajtani
• csukott állapotban nem látható az érzékelő
• az érzékelő elhelyezésétől függően lehetőség van bukó állapot engedélyezése, illetve riasztása is
• nem jár helyszíni roncsolással
• az érzékelő esetleges meghibásodása esetén az cserélhető
• biztonságos kábeles kivitelezés

Greenline

Minden KÖMMERLING profil Greenline technológiával készül, környezetbarát anyagokból, kalcium-cink adalékkal stabilizálva. Tesztek igazolják, hogy a KÖMMERLING Greenline profiljai jobb tulajdonságokkal bírnak az időjárás öregbítő hatásaival, a szélsőséges időjárással (csapóeső, szélterhelés) szemben, mint a hagyományos technológiával stabilizáltak. A LAKI HOME STUDIO elkötelezett a környezet tudatosság mellett.

Motoros zárak szellőztetéshez

Elérhetetlen magas helyen kíván ablakot működtetni? Ez sem gond! Igény esetén 230 V, vagy 24 V-os hálózati feszültséggel. 

Motoros bejárati ajtók

Napjainkban az okos otthonok elterjedésével gyakran szállítunk motoros zárral ellátott bejárati ajtókat. Ebben az esetben a nyitást és a zárást motoros rúdzár végzi, fontos megemlíteni.


Működtetése lehetséges:

ujjlenyomat olvasóval

számkódos kezelövel, ami egyben telefonnal is kapcsolatba tud lépni bluetoothon keresztül

vagy akár távirányítóval

Ablakvasalat

A Roto NX a nagy biztonság szinonimája. A gombafejes zárócsapok fokozott betörés elleni védelmet biztosítanak (RC 1 / RC 2 kivitel esetén. Magának a vasalatnak a felhasználása is megbízhatóbb, és már alapkivitelben is nagyobb teherbírást tesz lehetővé. A termékminőség, valamint a széles és mély választék gondoskodik a maximális megbízhatóságról és növeli a döntési biztonságot.

Kilincs

Az ablakok igény szerinti kialakításához a következő Roto kilincsváltozatok állnak rendelkezésre, a különböző biztonsági és komfort igényeket kielégítve.

Standard
Alap kilincs további funkciók nélkül

Zárható 100 Nm
Gomb-cilinderrel. Szabvány szerinti (DIN 18104-1) betörésgátló termék, akár utólagos szereléshez is. A zárt, vagy kibuktatott ablakszárny a cilinder benyomásával.

Secustik®
Ezzel a kilincsmegoldással megelőzhető az ablakvasalat manipulálása kívűlről. Önzáró biztosító szerkezet, biztosító csappal.

Nyomógombos kivitel
A vasalat csak a gomb benyomásával működtethető, ezzel egy gyakori betörési mód előzhető meg, amikor kívülről feltolva a vasalatot, az ablakot kinyitják.

Ajtózár

A Roto Safe többpontos zárrendszerek – melyek főzárból, kiegészítő záródási pontokból és tokrészekből állnak – kiváló megoldásokat kínálnak a különböző biztonsági igényekhez .

Standard kivitel esetén is magas alapbiztonsági fokozatot biztosít. A Prestige 76 esetében biztonsági 4 görgős zárat használunk, még a Prestige 88 esetében egy komoly koszínvmbinált megoldást biztosító ajtózárat alkalmazunk.

Üvegezés

Az aktív és passzív biztonság az üvegipar területén is egyre nagyobb szerepet kap. A különböző biztonsági üvegek hatékonyak az illetéktelen behatolás megakadályozásában. Felhasználható üvegtípusok az edzett (ESG), illetve ragasztott (VSG) üvegek, mely kettő vagy több üvegréteg polivinilbutil fóliával történő összeragasztása során jön létre. 

Fóliázott felület

Három alapszín: aranytölgy, antracit, dió és 50 extra szín

Aluburkolatos felület

RAL színskála szerint

Alaptest

Fehér, bicolor, karamell, sötétbarna, szürke (kétoldali fólia)

Készült a J.L.J. Express Team Kft. megbízásából!
© Copyright 2020 Pc Ambulancia - Minden jog fenntartva!