Hörmann Berry kapu minöség és esztétikus külsö

Minőség, biztonság, esztétikum, könnyű működtetés, hosszú élettartam ezek a Berry kapu jellemzői. A tökéletes műszaki megoldásoknak az 50 éves gyártási tapasztalatnak állandó fejlesztésnek köszönhetően vált Európa legnépszerűbb garázskapujává a Hörmann billenőkapuja. A több mint húsz féle motívumból bizonyára Ön is megtalálja az igényeinek leginkább megfelelőt.

Időtálló klasszikus megjelenés

A garázskapu vízszintes vagy függőleges bordamintázatát horizontális vagy vertikális keresztfrízzel lehet hangsúlyozni. Egy szép fogantyúgarnitúrával, egy különleges színnel, illetve a kapu üvegezésével egyedivé alakíthatja családi háza külső megjelenését.

Időjárásálló felületvédelem horganyzással és kiváló minőségű polieszter porszórással

A Hörmann billenő kapuk felületvédelme kettős, egyrészt a fém szerkezeti elemek minden esetben tűzihorganyzott eljárással készültnek, másrészt a fém kapulapok felületi színezését a porszórásos technológiával végzik. Ez a kettős védelem hosszútávon véd a korrózió ellen, így a kapu sokáig tartós és szép maradhat megőrizve újkori megjelenését.

Az igazi megoldás

Amikor a halkan és gyorsan nyíló billenőkapunkat egy Hörmann kapumozgatóval pillanatok alatt kinyitunk és ehhez nem kell kiszállnunk a kocsiból. A csukás művelete is hasonlóan kényelmesen távvezérlővel vagy a garázsban elhelyezett nyomógombbal történhet. A zárási művelet végén a kapumozagtó lassításának köszönhetően szinte hangtalanul történik a bezáródás.

Minőség kompromisszumok nélkül, most se érje be kevesebbel!
10 év garancia az összes Hörmann garázskapura.

Impressive websites

Include multiple pages in one project. With the intuitive interface and all necessary blocks, even beginners can create a good-looking website.

A szekcionált garázskapu legfőbb jellemzője az ezer apró részlet, melynek előnyeit Ön naponta élvezheti: kényelmesebb behajtás, több hely marad mind a garázsban, mind a garázs előtt. Ne sajnálja magától ezt a kényelmet!

Helytakarékos

A szekcionáltkapuk függőlegesen nyílnak és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. E konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtti parkoláshoz. 

Sokféle beépítés

A garázsnyílás alakja nem játszik szerepet. Mindegy, hogy a nyílás derékszögű, letört-sarkú, körszegmenses vagy köríves-e. A Hörmann szekcionáltkapu mindenhova beépíthető.

Nagyobb áthajtószélesség

A nagyobb áthajtószélességnek köszönhetően Ön sokkal kényelmesebben hajthat be és ki a garázsból. Ez nagy
előny a nagyobb személyautóknál, kisteherautóknál és terepjáróknál. 

Körben tömített

A tartósan elasztikus és időjárásálló tömítések a Hörmann garázskapu mind a 4 oldalán kívül tartják az esőt és a szelet. Ezenkívül az aljzattömítés szerepét ellátó tömlőprofil kiegyenlíti az aljzat kisebb egyenetlenéségeit.

Három panelvastagság, egy minőség 

A Hörmann acél szekcionált kapuk az Ön egyedi igényeire hangolva, három panelvastagságban kaphatók.

Szigetelés nélküli LTE-kapu

a legkedvezőbb variáció, ideális különálló garázsokhoz, melyeknél nincs szükség hőszigetelésre.

A 20 mm hőszigetelésű duplafalú EPU-kapu

Masszív duplafalú lamella FCK mentes purhabbal kitöltve, jó hőszigetelése miatt ajánlható temperált garázsokhoz is.

A hőszigetelt LPU-kapu

a lehető legjobb szigetelést kínálja. Különösen ajánlott, ha a garázst hobbihelyiségként is használják, vagy csökkenteni szeretné az energiaköltségeket. Emellett a 42 mm-es erős lamella gondoskodik a nagy stabilitásról és a halk működéről.

Három esztétikus felület, széles színválaszték és fadekor felületek

A Hörmann acél szekcionált kapuk az Ön egyedi igényeire hangolva, három panelvastagságban kaphatók.

Válasszon a három, szép és időjárásálló felület közül:
Woodgrain, Silkgrain®, vagy Decograin® 

A felület rozsda ellen kezelt, az esővíz pedig nyom nélkül lepereg a kapuról. A környezeti beszürkülés ellen is messzemenőkig védett a kapulap.

A 20 mm hőszigetelésű duplafalú EPU-kapu

A Woodgrain- és Silkgrain®-felületű Hörmann acél szekcionált kapuk és mellékajtók szériában a különösen
kedvező fehér színben, 15 előnyös árú színben, valamint a RAL színskála 200 színében, továbbá az exkluzív CH703 antracit színben kaphatók és illeszkednek a Hörmann bejárati ajtómodellekhez. 

A Decograin®-felület hat motívummal -

Light-Oak, Golden Oak, Dark-Oak, Night-Oak, Rosewood és Titan Metallic - színben kapható.
A kapuk belső felülete mindig törtfehér (RAL 9002). 

Készült a J.L.J. Express Team Kft. megbízásából!
© Copyright 2020 Pc Ambulancia - Minden jog fenntartva!